Peet Raigi mälestusturniiri võrkpallis võitis E-teenindus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

E-teenindus. Foto: Oleg Hartsenko
E-teenindus. Foto: Oleg Hartsenko

Haapsalus peeti Tallinna Kalevi võistkonna kaptenina Nõukogude Liidu meistriks tulnud võrkpalluri Peet Raigi mälestusturniiri. 1968. aasta ajastutruu atmosfääri nimel mängiti vanade reeglite järgi,kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Kell 20 alanud autasustamisel võtsid turniirivõidu vastu E-teeninduse meeskonna võrkpallurid. Teiseks tuli Audru sovhoos ja kolmas oli Tempo.

Kokku oli laupäeval viiel palliplatsil 30 võistkonda ja ligi 250 mängijat. Nostalgiahõngulised olid nii mänguvormid kui ka pallid, vahendas “Aktuaalne kaamera”.

Mängu pandi pall, mis on pärit aastast 1984 ja oli ametlik Los Angelese olümpiapall. “See on läbi käinud Tõnu Jaagol neli rahvaste spartakiaadi – peaaegu 40 aastat on pall vana,” kirjeldas turniiri korraldaja Indrek Raig.

Peale tippspordi selja taha jätmist mängis Peet Raig 1970. aastatel võrkpalli Haapsalus. Paremad Haapsalu võrkpallimeeskonnad olid siis Haapsalu MEK, Haapsalu Autobaas ja Lääne Kalur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments