Noarootsi pood läheb kinni

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Noarootsi pood. Urmas Lauri

Noarootsi poolsaare pood teatas oma sotsiaalmeedia lehel, et pood on reedest, 29. novembrist suletud.

Pood tänab kõiki sõpru ja külalisi, kes on olnud nendega 30. maist 2016 kuni 28. novembrini 2019.

„Kui pood peret ära ei toida, siis tuleb leida miski, mis toidab,” ütles poepidaja Ebekai Härm.

Härm ei välistanud, et avab poe mõnes teises kohas. „Selles asukohas pood lõpetab, aga on erinevaid mõtteid,” ütles Härm. Täpsemalt ei soostunud ta neist esialgu rääkima.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ghr
4 aastat tagasi

Et siis märtsikuine uudis https://online.le.ee/2019/03/11/purksi-pood-kolib-noarootsi-kortsi/ oli vaid ilus unistus ja söökla/kõrtsimaja uue omaniku poolt kogu kohalik kaubandus-toitlustus-meelelahutus nullitud?!…

aga
4 aastat tagasi

inimesed ju midagi ei taha.Ollakse kõige vastu,igasugu areng ja ettevõtlus nullitakse maal ära.Midagi ei tohi kuskile ehitada.Ja siis imestatakse,et maal lõpetab pood tegevuse…Oleks kasvõi spa seal kandis,oleks inimesi ja ostjaid.Aga ei,midagi ei tohi olla.

Murike
4 aastat tagasi

A mis siis saama hakkab?! Lähim pood on linnamäel? Ligi 30 kilomeetrit…. Kuidas inimesed söönuks saavad,kel autot pole? Buss käib ju ka nii,et hommikul läheb ja õhtul tuleb? Vald hakkab inimesi poodi vedama?

Sass S
4 aastat tagasi

Kahjuks lemmikuks olemine kõhtu ei toida .

Jass
4 aastat tagasi

Kahju. Poe peremees ja naine on mu lemmikud.