8

Maaeluminister Mart Järvikul tuleb ametist lahkuda

BNS

Mart Järvik. Foto: maaeluministeerium

Peaminister Jüri Ratas märkis esmaspäeval, et tegi koalitsioonipartnerite juhtidega konsensuslikult ettepaneku vabastada ametist maaeluminister Mart Järvik.

Ratase sõnul on Järviku vabastamise otsus juba presidendile saadetud.

Ratas tunnistas, et viimastel nädalatel maaeluministeeriumides kujunenud olukord vajas lahendust. Ratas tunnistas, et Järviku otsused ei andnud võimalust tal oma ametist jätkata.

“Nüüd tuleb Eesti Konservatiivsel Rahvaerakonnal leida maaeluministri kohale väärikas kandidaat,” ütles Ratas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aleks
Aleks
Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal 25.11.2019 12:53 Kai Rimmel Olles Riigikogus vist ainus toiduainetetööstuse erihariduse ja kogemusega inimene, paneb kummastama seik, kui kirglikult ja teadjalikult räägitakse teemal maaeluministeerium, minister ja VTA, ise neist midagi teadmata või dirigent Kruuse kepi all kaasa lauldes. Kuna olen kogu oma elu töötanud toiduainete tööstuses ja paratamatult on olnud alati ka koostööpartneriks VTA, siis ütlen kohe, et see asutus on ülimalt vajalik tootjatele ennekõike kui nõuandev organisatsioon ja siis kontrollorgan, aga selleks on vaja, et VTA-d juhivad inimesed, kellel on sügavad teadmised veterinaariast, põllumajandusest ja toiduohutusest ning nii on kunagi ka olnud. Reformierakonna valitsemisajal aga hakati… Loe rohkem »
juss
juss

Vassida ja valetada ei tohi ka minister Järvik!

Majaomanik
Majaomanik

No nii,tehtud,K.Kallas peab nüüd peaministri ees vabandama,nagu lubas.

tädi maalt
tädi maalt

Usun, et Kallasel pole mingi probleem vabandada, kuid on hoopis EKREl, uue ministri leidmisel ja et ka oleks selle valdkonna spetsialist, sest nõunik, kes asja tundis sai ju ka sule sappa jumala põhjuseta. Erakonnal nimega EKRE on midagi väga valesti ja viga, sest sellest saati kui see valitsus alustas on kogu aeg üks trall ja madin, küll ületavad oma võimupiire, sõnakasutus on neil mõnikord alla arvestust, isetegevuslik plaan B tuli ka kui välk selgest taevast jne.
Küsiks,millal te seal valitsuses riiki juhite ,kui kogu aur läheb mujale

K.S
K.S

Vaadake, pr.tädi, alles olid meil 20 pikka aastat, mil valitses erakond mille eesotsas praegu on lita, kelle esiisa lihtsalt ei mäleta kuhu kadus kümme milli ja kõik oli ok? Kui lokkas rahapesu, altkäemaksud Tallinna sadamas jne…

Agu
Agu

niisama ei juhtunud midagi, küllap oli siis põhjust. Valesti pole erakonnas ka midagi, kui hakatakse liiga kuskil uurima, siis teatud tegelastele see ei meeldi ja hakkabki jama pihta. Arukas inimene vaatab erapooletu pilguga ka teise mätta otsast, mitte ei kiunu päeavst päeva, et EKRE on kõikides maailmahädades süüdi

juss
juss

Ikka reformierakond on süüdi, mitte ekre!

Nojah
Nojah

nii ongi ju!

wpDiscuz