2

Valitsus vabastas ametist maaeluministeeriumi kantsleri Illar Lemetti

BNS

Illar Lemetti. Foto Olev Mihkelmaa/maaeluministeerium

Valitsus otsustas esmaspäeval vabastada maaeluminister Mart Järviku ettepanekul ja koostöö mittelaabumise tõttu esmaspäevast ametist kantsler Illar Lemetti.

Valitsus otsustas Lemetti ametist vabastada esmaspäeva hommikul peetud erakorralisel telefoniistungil, edastas valitsuse pressiesindaja.

Avaliku teenistuse seaduse järgi saab kantsleri enne tähtaega teenistusest vabastada, kui ministri hinnangul nende koostöö ei laabu ning ministri ja kantsleri koostöötamise algusest on möödunud vähemalt pool aastat. Maaeluminister Mart Järviku hinnangul ei laabu tema koostöö kantsler Illar Lemettiga. Pool aastat koos töötamisest möödus 29. oktoobril.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Agu
Agu

Väga hea!!!

Karvik
Karvik

Päris huvitav kisma. Aga kas (õnneks) juba endisel ministril on piisavalt pappi, et kantslerile maksta, kui kohus vallandamise ebaseaduslikuks kuulutab ?? Kui seda tehakse maksumaksja rahast, kaotab Ekre üksjagu hääli…

wpDiscuz