Järvik jääb esialgu ametisse

Jüri Ratas ootab ära riigisekretäri uurimistulemused. Arvo Tarmula

Koalitsioonierakondade juhid kogunesid täna õhtul Stenbocki majja, et arutada maaeluminister Mart Järviku (EKRE) ümber tekkinud skandaale, kirjutas Postimees.

Ratas ütles, et riigisekretäri sõnul võivad uurimistulemused selguda juba nädala jooksul. „Ootame ära uurimise, see võtab aega nädal või kümme päeva ja siis tuleb lõplik lahendus,“ ütles ta.

„Täna ei ole sellele keerulisele situatsioonile lahendust. Nii kaua kui koalitsioon suudab partnerite vahel pidada dialoogi, nii kaua on koalitsioon tugev ja toimiv,“ ütles Ratas. „Tänase õhtu seisuga koalitsioon suudab dialoogi pidada.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ütleksin
4 aastat tagasi

et lääne elu on üks asjalikumaid ja tasakaalustatumaid kajastajaid. väga enne ei kisa ega karju, kui on midagi konkreetset. Kasvõi näiteks Dew Rahumäe näitel. Kirjutamiseks läks tõsiselt alles siis,kui mees oli oma pahateod ülesse tunnistanud ja omaks võtnud. Tallinnas on kamp ajakirjanike nagu ususekti liikmed, peaasi, et saaks suust midagi mullitaolist välja ajada

jaanus
4 aastat tagasi

Igal oinal oma mihklipäev, karjal ka.

Aleks
4 aastat tagasi

See on küll Karnaule pauk selgest taevast, pea vastu!