0

Päästjad käisid Virtsus luike päästmas

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pühapäeval kl 13.16 teatati päästjatele, et Virtsu piirkonnas on luik jäässe kinni jäänud.

Kuigele appi läinud pinnaltpäästevarustuses päästjad selgitasid välja, et luik tegelikult hädas ei olnud.

Päästeameti pressiesindaja sõnul tavaolukorras terved linnud jäässe kinni ei külmu – nad püsivad kohapeal sooja säästmiseks, jättes sellega eemalt vaadates mulje nagu oleks ta jäässe kinni jäänud. „Enne päästjate kutsumist tasub veenduda, kas lind ikka abi vajab,” ütles pressiesindaja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz