Lihula vallamaja remont hakkab lõppema

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets vaidleb ministeeriumiga 18 700 euro pärast, mille riik peaks vallale tagasi maksma. Foto: Urmas Lauri
Lihula vallamaja. Urmas Lauri

Oktoobri lõpuks peab ehitaja lõpetama Lihulas Lääneranna vallamaja ümberehitustööd. Vallamaja ehitati korruse võrra kõrgemaks. Kolmandale korrusele saavad saali nii volikogu kui ka vallavalitsus.

„Vallavalitsus vastavalt volikogu käsule ja vastuvõetud eelarvele ehitab,” ütles vallavanem Mikk Pikkmets. Vallamaja kolmandale korrusele lisandub kaks saali ning serveri-, ventilatsiooni- ja arhiiviruumid. „Üks saal on väiksem, 15kohaline, kus saab pidada vallavalitsuse koosolekuid, teine saal on 28 inimesele laua ääres ehk siis volikogu jaoks.”

Ehitaja pidi tööd lõpetama 31. augustil, kuid seda tähtaega tuli pikendada.

„Nagu vanade majade ümber ehitamisel ikka, tuleb ette üllatusi,” nentis Pikkmets. „Kui katus sai maha võetud, siis selgus, et ülemise kandva vöö seisukord oli selline, et tuleb teha lisatöid.”

Uus tähtaeg on 31. oktoober. „Selleks ajaks peaks valmis saama,” ütles Pikkmets.

Lihula Jaama 1 bürooruumide ehitustööde hanke võitis Lastel Ehitus OÜ, kes pakkus ehitustööde hinnaks 116 500 eurot. Tänavuses vallaeelarves on vallavalitsuse ruumide renoveerimiseks 150 000 eurot.

 

Praegune vallamaja ehitati kunagi lasteaiaks.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vambola
4 aastat tagasi

Ainult enda jaoks raha kulutavadki

Tiit M.
4 aastat tagasi

Ja vallal pole raha ! Oma heaoluks ehk mõnekümne inimese tarvis on vahendeid piisavalt aga spordihoone täielikuks valmimiseks ei ole !? Häbi peaks olema rääkimast, et raha ei ole. Öelge ausalt välja mille jaoks on vallavalitsuse prioriteedid.