0

Noarootsi osavald ei toeta tuulepargi rajamist

Aulepa tuulepark. Foto: Urmas Lauri
Aulepa tuulepargis on kokku 16 tuulikut. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vald algatab täna aktsiaseltsi Enefit Green uue tuulepargi jaoks eriplaneeringu.

Lääne-Nigula vallas on kõik osavallakogud peale Noarootsi osavallakogu eriplaneeringu algatamise heaks kiitnud.

Noarootsi osavallakogu liige Margus Laidmets ütles, et nende otsus tugines 2010. aasta aprillis Noarootsi volikogu vastuvõetud otsusest. „Meie oleme Noarootsi poolt oma panuse andnud tuuleparkide rajamisse ja kuna see otsus veel kehtib, siis toetame seda jätkuvalt,” ütles Laidmets.

Kõik viis osavallakogul osalenud liiget – Laine Belovas, Aare Kalm, Endel Pelapson, Toomas Tammeorg, Margus Laidmets – otsustasid üksmeelset, et nemad ei toeta Noarootsi osavalla territooriumil eriplaneeringu algatamist. „Ütlesime omalt poolt, et vaadake teisi piirkondi ka,” ütles Laidmets.

Teistes Lääne-Nigula osavallakogudes toetati eriplaneeringu algatamist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz