0

Galerii: Linnamäe vastsel jalgpallistaadionil oli esimene mäng

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Oru kooli võiskond (oranžid) pidi küll 3:6 Oru sporsiseltsi mansale alla vanduma, kuid noored osutasid vanadele südi vastupanu. Foto: Urmas Lauri
Oru kooli võiskond (oranžid) pidi küll 3:6 Oru sporsiseltsi mansale alla vanduma, kuid noored osutasid vanadele südi vastupanu. Foto: Urmas Lauri

Täna lõigati Linnamäe jalgpallistaadionil pidulikult läbi lint ning pdeeti maha esimene sõprusmäng.

Kuigi Oru kooli noored jalgpallurid pidid alla vanduma Oru spordiklubi tiimile, osutasid noored vanadele südi vastupanu ning suurde võistkonna väravavaht Lauri Lilleoks pidi kolmel korral palli puurist õngitsemas käima.

Enim peavalu valmistas sinistes särkides suurtele pisike Läänemaa jalgpalliklubi tõusev täht Gregor Suslov, kelle triblamine ning täpsed söödud panid spordiklubi sinisärgid nii mänelgi korral nõutult käsi laiutama.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz