Linnamäe spordirajatsed nimetati EOK poolt tunnustatud spordikeskuseks

Lääne Elu

info@le.ee

Linnamäe jalgpallistaadion koos terviseraja, discgolfi pargi ja pumptrack rajaga saab kümneks aastaks aunimetuse „EOK poolt tunnustatud spordikeskus“. Foto: Urmas Lauri

Linnamäe küla spordirajatised said kümneks aastaks aunimetuse „EOK poolt tunnustatud spordikeskus“.

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee tunnustas maakonna spordiliitude ettepanekul igas maakonnas ühte multifunktsionaalset spordihoonet.

Läänemaal tunnustati multifunktsionaalse tervisekeskusena Linnamäe küla spordirajatisi – jalgpalliväljakut, terviserada, discgolfi parki ja pumptrack-rada.

Linnamäe lähipiirkonnas elab 500 inimest ja Oru spordiklubi initsiatiivil on viimase kolme aasta jooksul rajatud või renoveeritud mitu välispordirajatist. 2018. aastal valmis Oru kooli vahetusse lähedusse 1,7 km pikkune terviserada koos jõulinnakuga ja 9 korviga discgolfipark. 2019. aastal renoveeriti ja sisuliselt võib nimetada, et rajati uus siirdemuru kattega jalgpalliväljak ning paigaldati jalgpalliväljakule tehisvalgustus.

Käesoleva aasta sügisel valmis Linnamäe pumptrack-jalgrattarada. Raja hilisem asfalteerimine loob võimaluse seda kasutada ka rulluiskude ja tõukeratastel sõitjatele. Linnamäe spordirajatiste asukohad on ohutuse seisukohalt põhjalikult läbi mõeldud, asuvad küla keskuses ja ühelt rajatiselt teisele liikudes ei ole vaja kasutada küla läbivaid maanteid. Kõikide spordirajatiste rajamisel on Oru spordiklubi olnud eestvedaja, koostanud projektitaotlusi, otsinud sponsoreid ja klubi ning kogukonna liikmed on teinud väga palju vabatahtlikku tööd.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments