Lääne Elu paberleht teisipäeval, 24. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu elanikud tahavad siledaid teid

Inimeste ettepanekud järgmise aasta Haapsalu kaasava eelarve raha kasutamiseks on läbi ja lõhki pragmaatilised – peamiselt tahetakse siledamaid, ohutumaid ja paremini valgustatud tänavaid ja kõnniteid.

Läänemaa rahvaralli kaksikvõit läks Saaremaale

Laupäeval Nõva ja Noarootsi teedel rasketesteeoludes sõidetud Läänemaa rahvarallil katkestas kolmandik võistkondadest. Puhta töö tegid saarlased, sest nii esimene kui ka teine koht läks klubile Thule Motorsport.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kotermann
4 aastat tagasi

Tänavatel ei olegi niiväga viga, Eesti mõistes täiesti keskpärased, aga kõnniteed on Haapsalus küll õige mitmel pool ikka täiesti “vapustavad”.
Peaks hakkama linnapiiril turistidele õnnetusjuhtumikindlustust müüma 😛

Marek
4 aastat tagasi
Reply to  kotermann

“Tänavatel ei olegi niiväga viga, Eesti mõistes täiesti keskpärased…” Kuidas palun? Kas kotermann pole Haapsalust välja saanudki? Mine sõida näiteks Põlvasse ja vaata, kui korras seal tänavad on, alates peatänavast, mis Haapsalus ei kannata mingit kriitikat.