Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. juulil

Lääne-Nigula kaasava eelarve objektidest on valminud kaks

Lääne-Nigula valla esimese kaasava eelarve võiduettepanekutest on valminud kaks ja järjest tuleb lisa.

Kõige esimesena kasutas kaasavast eelarvest saadud raha ära Linnamäe, kuhu soetati jalgpalliväljaku muru kastmissüsteem. Oranžikas masin vuras Linnamäe staadionil ringi juba juuli alguses. Laupäeval avati pidulikult kuue meetri pikkune ujuvkai Nõva sadamas.

 

Läänemaal oli tegus nädalavahetus

Nädalavahetusel külastasid Haapsalut Ameerika autode huvilised, Kiltsis said kokku jahimehed ja Noarootsis peeti kohvikutepäeva. Loe kõigist neist sündmustest lähemalt paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
taat
4 aastat tagasi

Jama algab ikkagi projekteerimisest, hanketingimustest. Projekteerimishanke dokumente, ei valmista ette linnapea, vaid selle ala spetsialistid, kelleks üldiselt linnavalitsuse vastavad ametnikud. Hanke ettevalmistamist võib ka teenusena sisse osta. Projekteerija teab nõudeid ja standardeid, talle antakse ka projekti täpsustavad tingimused.

Kodanik
4 aastat tagasi

Võimalik vaid Haapsalus! See näitab nii mõndagi…..

Mihkel
4 aastat tagasi

Eks Tallinna vahet tuleb siis väiksemad bussid sõitma panna.

K.S
4 aastat tagasi

Asi selles, et Austatet Linnapea sõidab UAZikuga ja seepärast tehti ka bussipeatused PAZ bussi mõõtude järgi… Ju keegi alluvatest tahtis lihtsalt kannuseid teenida…

viimati juhtunust
4 aastat tagasi

Eesti Vabariik teine 1991-2004