Parvlaevad teevad laulu- ja tantsupeoliste heaks lisareise

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Tiiu Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Tiiu Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

TS Laevade parvlaevad teevad laulu- ja tantsupeoliste teenindamiseks lisareise, kirjutab Meie Maa.

Et väärtustada Eestimaa inimeste üht tähtsamat selleaastast tippsündmust, on TS Laevad lisanud suvisesse liinigraafikusse ekstra lisareisid laulupeoliste jaoks nii, et pühapäeval, 7. juulil pärast suure peo lõppu saavad peost osavõtjad läbi minna oma ööbimiskohtadest Tallinna koolides ja sõita Virtsu sadamasse, kust parvlaevad väljuvad kell 1.05 ja 1.40.

„Juba veebruarikuust algas kena koostöö Saaremaa valla ja rahvakultuuri keskusega, sest meie südameasi, kohustus ja au on lauljate ja tantsijate peole viimine ja tagasitoomine,” ütles TS Laevad Virtsu-Kuivastu liini teenindusjuht Vello Runthal.

Liinigraafikute koostamisel ja tihendamisel ning lisareiside planeerimisel arvestati tema sõnul sellega, et kõik saarte lauljad, tantsijad ning pillimehed, suured ja väikesed, peavad saama Tallinna peole ning kõik peavad pärast pidu saama ka tagasi koju ning kedagi ei jäeta mandrile sadamasse ootama.

Runthali sõnul on samal moel hoolitsetud Hiiumaa laulu- ja tantsupiduliste eest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments