Galerii: sihtasutus Läänemaa tunnustas parimad õpilasi

Eliise Veltri oli edukas viiel olümpiaadil. Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 69
Eliise Veltri oli edukas viiel olümpiaadil. Arvo Tarmula

Esmaspäeval tunnustas sihtasutus Läänemaa tublimaid olümpiaadidel ja teistel haridusvõistlustel osalenuid Läänemaa ühisgümnaasiumis.

„Mul on au olla selle aula ees, mis on täis väga tublisid õpilasi,” ütles sihtasutuse Läänemaa juht Anu Kikas.

Kikas rääkis õpilastele, et ka tema osales kooliajal aineolümpiaadidel, sest õpetajad saatsid teda teistega mõõtu võtma. „Ma tean, kui palju see röövis minu vaba aega, millega ma oleksin võinud teha midagi muud,” ütles Kikas. Seepärast tunnustas ta ka kõiki õpilasi selle eest, et on oma vabast ajast olümpiaadidel käinud.

Esimesena tunnustas sihtasutus neid õpilasi, kes olid tulnud mitmel võistlusel esikolmikusse. Näiteks 9. klasside arvestuses sai Haapsalu põhikooli õpilane Eliise Veltri esikoha nii keemia-, bioloogia-, matemaatika- kui ka geograafiaolümpiaadil ning teise koha emakeeleolümpiaadil.

Õpilased, kes olid silma paistnud mitmel võistlusel, said tänutäheks kella. Ühel võistlusel silma paistnud õpilased said kingituseks šokolaadi. Samuti tunnustas sihtasutus õpetajaid diplomi ja lilleoksaga.

Tunnustusürituse alustuseks tantsisid tantsustuudio JJ-Street tantsijad, autasustamise vahepeal laulsid stuudio Do-Re-Mi lapsed.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments