Moonika Helme Euroopa Parlamendi valimistest: need on isikuvalimised

Helle-Moonika Helme. Foto: Peeter Langovits

Helle-Moonika Helme. Foto: Peeter Langovits

Läänemaa EKRE juhatuse aseesimees Helle-Moonika Helme ütles, et kuigi EKRE tegi kehvema tulemuse kui riigikogu valimistel, siis on nad oma tulemusega rahul.

„Väga raske on loota kahte mandaati, kui on viis erakonda ja kuus kohta,” ütles Helme. Viie erakonna all pidas Helme silmas parlamendierakondasid. „Me saime ju mandaadi, mida Isamaa ei saanud. Selles mõttes vanade erakondade kategoorias tegime meie ikka tulemuse,” lisas Helme.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
PõlisEestlane
4 aastat tagasi

Kes see monika helm veel on?

valimas käinu
4 aastat tagasi

Helle- Monika, küsi õhtal söögilauas vana käest, kas ta enne Europarlamendi valimisi seda ei teadnud, et toimusid isiku valimised. Miks ta ikkagi lootis EJRE-le isegi kolme kohta? Selle jutu peale võib öelda, et vana ja kasupoja reitingud on alla läinud.

pole mõtteski
4 aastat tagasi
Reply to  valimas käinu

Tark jutt see pole, et neid ei saaks valida, muidu lähevad ära. Kui pole tark jutt, siis on l… jutt.

Händ
4 aastat tagasi

Kes koera ab ikka kergitab, kui mitte koer ise. Mis sest, et pahat haisu tuleb siis rohkemgi sealt.

Händ
4 aastat tagasi
Reply to  Händ

……saba…..vigade parandus

valija
4 aastat tagasi
Reply to  Händ

Reitingud on ajutised ja valed,tekivad suuresti asjaosaliste nn. lubadustest ja liigsest sõnapruukimiset.Lubadusi on enne valimisi nagu roosamannat,tegelikus elus neid ei täideta. Teadmiseks valimaskäinule ,et Martin Helme on Mart ja Sirje helme poeg. Sirje Helme on kunstimuuseumi boss*tark ja haritud daam.
Helle Moonika ka vassib-miks on raske loota 2kohta ,ometigi refid said 2kohta ja hea õnne korral oleks ehk 3kohtagi mõeldav. Saab näha ,mida madisson seal EL is korraldama hakkab.

valija
4 aastat tagasi
Reply to  valija

Kulla proua Helle -Moonika,need olid europarlamendi valimised, kuhu valiti isikuid, nagu meil olid ka riigikogu valimised, kuhu valiti ka isikuid,jah mõlemal juhul on need valituks osutunud isikud kõik ka üldjuhul erakondadesse kuuluvad v.a. üksikkandidaadid ja tuleb tõdeda ,et mõni üksikkandidaat ületas EKRE mõnd kandidaati ikka vägagi.