Vanalinnas algab laupäeval suvine liikluskord

Karja tänava suvine liikluskord. Arvo Tarmula

4. maist hakkab Haapsalu vanalinnas kehtima suvine liikluskorraldus, mis muudab sõidukite liikumist Karja tänaval ja suunab ühistranspordi Karja tänavalt eemale.

Liikluskorralduse muutmise tõttu ei pääse liikuma enam ümber Rootsituru ringi, sest Talumehe kõrtsi esine pool on suletud. Ringristmiku asemel on tavapärane ristmik, põhiliiklus liigub ringristmiku Kärme Küüliku poolsel küljel.

Ümberkorraldused on vajalikud kohvikute suveterrasside paigaldamiseks ja kultuuriürituste korraldamiseks.

Samuti on tänavalt eemale suunatud ühistransport. Sellega seoses suletakse Karja, Ehte ja Okase muuseumi peatused. Mihkli tänaval maja nr 3 juurde, Suur-Lossi tänaval maja nr 13 juurde ja Lahe tänaval maja nr 11 juurde tulevad ajutised peatused.

Maakonnaliinide nr 2, 2A (Holmi-Uuemõisa suund), nr 3 (Holmi-Ragn-Sells suund) ja nr 34, 34A (Holmi-Uuemõisa suund) marsruut on Holmi – Sadama – Suur-Lossi – Lahe – Mihkli – Posti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
4 aastat tagasi

Vanalinna võiks Kalda tänavast Hermannuseni liiklusele suveks(v.a. teenindav transport) üldse sulgeda. Pole mingit mõnu terassil istuda,kui autod ja rollerite kambad mööda tolmutavad.