1

Madal veetase häirib laevaliiklust Sõru-Triigi ja Rohuküla-Sviby liinil

Avatar

BNS

Hiiumaa ja Saaremaa vahelisel liinil toimetav parvlaev Soela Sõru sadamas. Foto: Urmas Lauri

Hiiumaa ja Saaremaa vahelisel liinil toimetav parvlaev Soela Sõru sadamas. Foto: Urmas Lauri
Madal veetase võib esmaspäeval häirida laevaliiklust Sõru-Triigi ja Sviby-Rohuküla liinil.

Triigi liini teenindav reisiparvlaev Soela ei saa peale võtta busse ja raskeveokeid, kui veetase on madalam kui -40 sentimeetrit ning betooniveokite ülevedu ei teostata, kui veetase on madalam kui -30 sentimeetrit. Esmaspäeva hommikul kella 7-se seisuga oli veetase Sõrul -37 sentimeetrit.

Sviby-Rohuküla liini teenindav reisiparvlaev Ormsö ei vea busse ja raskeveokeid, kui veetase on madalam kui -40 sentimeeterit ning betooniveokite ülevedu ei teostata, kui veetase on madalam kui -30 sentimeetrit. Esmaspäeval kella 7-se seisuga oli veetase Rohukülas -41 sentimeetrit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Uuele Ministrile
Uuele Ministrile

Nüüd on siis aeg võtta käsile ka Hiiumaa ja Saaremaa vaheline soela väina süvendus. Saabki süvendamisel välja kaevatud pinnasest ehitada tammi Hiiumaa j saaremaa vahele. Vormsi ja mandri vahele saab niigi sila valmis, kui rong hakkab Noarootsist läbi Vormsi sõitma. Elektrit saab mere lainetest.
(usun, et Haapsalu linnapea suvatseb nii helde olla ja laineid meres kasutada)

wpDiscuz