Lihula üksikkompanii korraldas Vatla muinaslinnas talgud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula malevkond korraldas Vatla linnusel talgud. Foto: KL Lääne maleva Lihula malevkond
Lihula üksikkompanii korraldas Vatla linnusel talgud. Foto: KL Lääne maleva Lihula üksikkompanii

Laupäeval korraldas Kaitseliidu Lääne maleva Lihula üksikkompanii Vatla muinaslinnas talgud. Korrastati kolm aastat tagasi Kaitseliidu Lääne maleva poolt avatud mälestuskivi ümbrust.

“Kuna sellel aastal Teeme Ära talgupäeva ajal toimub Lihula üksikkompanii järjekordne väljaõppe üritus, siis otsustasime oma talgupäeva teha nädal varem – 27. aprillil,” selgitas Lihula üksikkompanii pealik Reimo Reimer maleva sotsiaalmeediapostituses.

Lauüäeval koguneski väike, aga toimekas Lihula üksikkompanii meeskond Vatla maalinna jalamil, et korrastada 22. aprillil 2016 Kaitseliidu Lääne maleva poolt avatud mälestuskivi ümbrust.

Lihula üksikkompanii pealik Reimo Reimer tänab kõiki kohale tulnud kaitseliitlasi, kes vaatamata suurepärasele suveilmale raatsisid vaba päeva ennelõuna kulutada ühiseks heakorratööks.

“Kuna maalinnad sümboliseerivad meie esiisade püüdlusi oma vabaduse hoidmisel, siis kaitseliitlastena on väga oluline, et me hoiame neid paiku ise oma vabast tahtest ja ajast korras. Meie roll võrreldes muinasaja esiisadega siin vabal maal ei ole muutunud, me jätkuvalt peame panustama sellese, et vabadus oleks ja jääks,” kirjutas Reimer.

Fotod: KL Lääne maleva FB

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments