Homme avatakse Soolu küla Põllugaleriis uus näitus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Soolu põllugaleriis saab praegu igaüks pildiraamidesse endale meeldiva pildi sättida. Kellele meeldib põld, kellele taevas. Kõik sõltub vaatenurgast. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5
Soolu põllugaleriis saab praegu igaüks pildiraamidesse endale meeldiva pildi sättida. Kellele meeldib põld, kellele taevas. Kõik sõltub vaatenurgast. Foto: Urmas Lauri

Homme õhtul avatakse Soolus peoga fotonäitus Oru kandi kullavaramust ja pärimuse kandjatest.

“Modellideks on eakad 80+, kes on lubanud ka ise kohale tulla (toome) kui hommikul tervis vähegi lubab,” ütles galerii idee autor, Soolu elanik Viivika Orula.

Ühtlasi tähistatakse ka rahvusvahelist tantsupäeva üle-eestilise koostantsimisega “Kogu vald oli kokku aetud” . Osaleb kaks tantsukolektiivi Haapsalust ja kaks Linnamäelt.

“Nagu ikka kasutame jälle Oru-Soolu-Jalukse riigiteest kruusateed ja varuks on mõned pilkupüüdvad ja uudsed üllatused,” lausus Orula.

Korraldajad soovivad Põllugalertii juurde kohale tulla pisut enne 18, et kogu ilust ja võlust täiega osa saada. Lõpp on planeeritud peale ühistantsimist u kell 19.15.

Soolu külarahvas avas mullu detsembris Põllugalerii, et juhtida tähelepanu Oru–Soolu–Jalukse ringtee halvale seisukorrale.

Vt ka: “Soolu küla avas porisel teepervel Põllugalerii” ja “Galerii: Soolu küla Põllugaleriis näeb Vendo Jugapuu fotoseeriat
Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments