0

Katrina Lehis on vehklemise Eesti meister

Lääne Elu

info@le.ee

Paremad naisvehklejad. Foto: EVL
Paremad naisvehklejad. Foto: EVL

Täna Haapsalus Endel Nelise nimelises vehklemissaalis peetud Eesti Meistrivõistluste naiste epeevehklemises tuli meistriks Katrina Lehis.

Katrina Lehis ( En Garde) sai alagrupis kõik võidud. Kohtumises 8 sekka alistas Lehis 15:4 Iris Maris Matskevitši (Tallinna Mõõk) ja seejärel 15:4 Julia Oleiniku (Põhjakotkas). Poolfinaalis võitis Lehis 15:9 klubikaaslast Kristina Kuuske ja finaalis oli 15:14 parem Erika Kirpust (Tartu Kalev).

Erika Kirpu (Tartu Kalev) sai alagrupis 4 võitu ja 1 kaotuse. Kohtumises 8 sekka alistas Kirpu 15:4 Gaia Marianna Salmi (Tallinna Mõõk) ja seejärel 15:12 Nelli Differti (En Garde). Poolfinaalis võitis Erika Kirpu 15:9 Irina Embrichi (IREM).

Tasavägises finaalis pidi Kirpu tunnistama Katrina Lehise nappi paremust. Kokkuvõttes Kirpule Eesti Meistrivõistluste hõbe.

Irina Embrich ( En Garde) sai eelringis kõik võidud. 16 seas oli Embrich parem 15:2 Anne Mai Mellesest (Tallinna Mõõk) ja seejärel võitis 15:9 Madli Palgi (En Garde).

Poolfinaalis kaotas Irina Embrich Erika Kirpule. Kokkuvõttes kolmas koht.

Kristina Kuusk (En Garde) sai alagrupis kõik võidud. 16 seas alistas Kuusk 15:6 Kristiin Niliski (Tallinna Mõõk) ning seejärel 15:8 Madina Azizova (Tallinna Mõõk). Poolfinaalis kaotas Kristina Kuusk tulevasele Eesti meistrile 2019 Katrina Lehisele. Kokkuvõttes kolmas koht.

Kaheksa parema hulka jõudsid veel Nelli Differt (En Garde) 5, Madina Azizova (Tallinna Mõõk) 6., Julia Oleinik (Põhjakotkas) 7., Madli Palk (En Garde) 8.

Võistlusest võttis osa 27 vehklejat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz