Noarootsi jääteed täna ei avata

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Noarootsi jäätee on suletud. Foto: Urmas Lauri
Noarootsi jäätee on suletud. Foto: Urmas Lauri

Veel päeval oli lootus, et Noarootsi jäätee tehakse täna õhtul lahti, et inimesed saaksid töölt koju sõita, seda aga ei juhtunud.

„Mehed on veel jää peal kontrollimas, aga kuna kell on juba nii palju, siis täna enam lahti teha ei jõua,” ütles enne kella 17 Lääne Elule maanteameti Lääne regiooni hooldevaldkonna juht Hannes Vaidla. Kell 17. 30 tulnuks jäätee nagunii sulgeda. „Trass vajas külma ja õhku, et taastuda,” ütles vaidla

Vaidla sõnul avatakse jäätee loodetavasti homme hommikul. „Kui mingeid üllatusi ei tule,” sõnas ta. Jäätee võib rikkuda tõus, mis murraks jää lahti ja viskaks kaldale. „Sel juhul oleks jääteega selleks aastaks kõik,” sõnas Vaidla.

Jää on Vaidla sõnul praegu tugev. Päeval sulatas päike küll sulavett. Öösel külmub see aga ära ja hommikuks peaks tee olema sõidetav.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments