2

Noarootsi jäätee jääb täna suletuks

Lääne Elu

info@le.ee

Teisipäeval üle jää Noarootsi sõita ei saa. Foto Urmas Lauri

Sulailma tõttu on Haapsalu–Noarootsi jäätee teisipäeval suletud.

Maanteeamet avas Haapsalu-Noarootsi trassi esimest korda mõneks tunniks möödunud nädala reedel. Sellele järgnenud nädalavahetusel oli jäätee liiklusele suletud, kuid esmaspäeval said kuni 2,5 tonni kaaluvad sõidukid seal taas liigelda. Teisipäeval on aga trass plusskraadide tõttu suletud.

Maanteeamet palub kõikidel liiklejatel meeles pidada, et avamata jääteedel on keelatud liigelda, kuna see on eluohtlik.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass
Sass

Lahti-kinni, kinni, kinni-lahti-kinni.. mida üritatakse tõestada?

Linnuvaatleja
Linnuvaatleja

Seda, et raha kulub…..kuhugi kohta.

wpDiscuz