Rock in Haapsalu üks peaesinejaist on briti poproki suurnimi James Morrison

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

James Morrisoni “Higher than Here Tour” kontsert 2016. aastal Saksamaal Kölnis. Foto: Leonhard Kreissig / leokreissig.de for NRW-Konzerte

Viimase kümnendi üks põnevamaid hitimeistreid James Morrison esineb 20. juulil Rock in Haapsalul. Soul’iliku häälega rokkstaar esitleb 8. märtsil pärast nelja-aastast vaikust uut albumit ning on väga oodatud taas suurtel lavadel üle maailma.

Tänapäeva pop- ja rokkmuusikas üks äratuntavamaid hääli tõusis suurde huviorbiiti kiirelt: juba oma esimese plaadiga sai Morrison Brit Awardi ning tõusis 2006. aasta enim müüdud meesartistiks Ühendkuningriigis. Väga menukad esimeste albumite lood nagu “Please Don’t Stop The Rain” ja “I Won’t Let You Go” tagasid lauljale suure müügiedu, raadiokuulatavuse ja rohkelt kontserte ja festivaliesinemisi üle maailma. Suurhitiks kujunes ka duett Nelly Furtadoga “Broken Strings”.

“Pole saladus, et teda on Eestisse meelitatud juba ligi kümme aastat,” kommenteeris Rock in Haapsalu produtsent Urmas Sukles. “Mul on väga hea meel, et ta on meie teise festivalipäeva peaesineja, andes väärilist lisa Katie Melua ja Chis de Burghi kontsertidele,” lisas Urmas Sukles. “Festivali selleaastase romantikateemaga ühtib ka James Morrisoni muusika väga hästi.”

19. ja 20. juulil Haapsalu lossihoovis kolmandat korda toimuv Rock in Haapsalu toob Eestisse lisaks jazz-pop’i maailmastaari Katie Melua ja romantikakuninga Chris de Burghi. Esinejate nimekiri täieneb varsti veelgi.

You Give Me Something

Broken Strings live

Please Don’t Stop The Rain live

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vasja Vase tänavalt
3 aastat tagasi

Ootan tähelepanelikult sama entusiastlikke töövõite Uuemõisa lossi akende ja Haapsalu linna tänavate kohta. James laulab ühel õhtul, aga minul on vaja siin linnas terve aasta elada.

juss
3 aastat tagasi

Päris rokkari jaoks on see ikka tavaline, lüüriline estraad! Ei saa aru, miks seda rokiks nimetatakse?

Kaak
3 aastat tagasi

Head uudised produtsendi poolt. Kiidame! Aga millal hobitegevusest linnavalitsuses häid uudiseid tulema hakkab? Siiani ainult jama…?