Galerii: Haapsalu linnavalitsus võitis jääkeeglis šotlasi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 40
Foto: Arvo Tarmula

Šoti peo raames toimus täna Haapsalus Väiksel viigil traditsiooniline mõõduvõtmine jääkeeglis.

Tõeliselt ilus ja karge talvepäev tõi kohale hulgaliselt lustlikku publikut. Võistlustele registreerus Haapsalu linnavalitsuse omale lisaks 12 võistkonda. Kogu ettevõtmist kommenteeris talle omase muheda ja sooja huumoriga Eesti tuntuim võrokene, Urvastes elav luuletaja Contra.

Võistluse alguse lükkus veidi edasi, kuni mikrofoni haaras Haapsalu linnapea Urmas Sukles, kes teatas kerges huumorivõtmes, et britid ei saanud seekord Brexiti tõttu tulla ja neid asendavad Šoti vabadusvõitlejad.

Tõsisemas helistikus rääkides selgitas Sukles, et Suurbritannia saatkonnal on praegu kibekiired ajad, mistõttu ei õnnestunud neil seekord oma esindust kahjuks Haapsallu saata.

Šoti vabadusvõitlejate koondnimetuse all astus jääle Haapsalule juba tuntud šotlasest torupillimängija Philip Barlow koos muusikutega, kes astuvad üles õhtu Haapsalu kultuurikeskuses toimuval peol.

Võistlus ise kulges, nagu ikka, ülisõbralikus õhkkonnas ja päädis seekord Haapsalu linnavalitsuse võiduga.

“Võtsime revanši!” kuulutas Sukles.

Eelmisel ja üle-eelmisel aastal jäi Haapsalu jääkeeglis Suurbritanniale alla, kuid 2016. aastal tõi Haapsalu linnavalitsuse võistkond võidu koju.

Fotod: Arvo Tarmula

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments