Taebla koolimaja ehitus võib peagi alata

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taivo Kaus. Foto: Urmas Lauri
Taivo Kaus. Foto: Urmas Lauri

Taebla koolimaja ehitushanget ei vaidlustatud ja uue koolimaja ehitus võib alata pärast seda, kui ehitaja lepingule allkirja annab.

Lääne-Nigula vallavalitsus tunnistas 9. jaanuaril Taebla kooli riigihanke edukaks pakkujaks AS Megaron-E ja OÜ Tesron Ehituse ühispakkumuse. „Nüüd on täis tiksunud ka aeg, mil seda võis vaidlustada,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus kolmapäeval volikogu liikmetele. „Loodetavasti saab lähemal ajal ära teha lepingud, et töödega peale hakata.”
„Leping on ehitajale saadetud allkirjastamiseks,” ütles abivallavanem Taivo Kaus eile.

Ehituse täpsema ajakava peab Kausi sõnul vallavalitsusele esitama ehitaja. „Mida kiirem, seda parem,” nentis Kaus. Tema sõnul on aga teada, millal uus kool valmis peab olema: haljastuse rajamine ning puude istutamine peab toimuma hiljemalt mais 2020.

AS Megaron-E ja OÜ Tesron Ehituse ühispakkumuse maksumus oli riigihankes 2,115 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Vald saab riigilt koolimaja ehitamiseks toetust 1,7 miljonit eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Zanders
5 aastat tagasi

Ma söön oma aluspüksid ära kui SEE maja valmis saab

lubadus
5 aastat tagasi
Reply to  Zanders

Alusta.

küsimus
5 aastat tagasi

Palju Lääne-Nigula paraajakirjanik Laurile maksab pressiteadete ja promo avaldamise eest?

Zanders
5 aastat tagasi

Irwww