Nõva osavald pani korteri oksjonile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula volikogu oli nõus, et Nõva osavald müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel Nõva keskuses asuvas korrusmajas kolmetoalise korteri.

Vallale kuuluvaid kortereid on Nõva osavallas neli, üks neist, Mõisa kinnistul asuva maja korter number 7, on plaanis maha müüa.

“Teema oli arutlusel ka osavallakogus, et kas anda rendile või müüa maha. Osavallakogu otstas maha müüa,” nentis osavallavanem Aivi Heinleht.

Heinlehe sõnul on 12 korteriga elamus asuv 57,1 ruutmeetri suurune korter väga heas seisukorras. “Asukoht on samuti väga hea, otse keskuses, juurdepääs on otse riigimaanteelt,” selgitas Heinleht. Mullu sügisest on maja pelletiküttel.

Enampakkumise alghind on 12 000 eurot. “Hind saadi maa-ameti viimase viie aasta hinnastatistika põhjal,” lausus Heinleht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
häbi Aivile!
5 aastat tagasi

Pole selline faktidega möödapanek Aivi Heinlehe poolt ei esimene ega ilmselt mitte ka viimane. Justkui veres. Kui just tõesti hägustunud mäluga tegemist pole.

Osavallavanemal võiks niipalju ikka oidu ju olla, et enne leheveergudele seletama minemist selgeks teha, kuidas ja kes tegelikult midagi otsustas või ei otsustanud. Millal see lahmimine ära lõppeb?

Tähelepanek
5 aastat tagasi

Kas Lääne-Nigula vallavalitsuses on kõigil ametijuhendis kirjas, et valeta ja pidevalt?
11.12.2018 Nõva osavallakogus, küsimus “Miks seda (Mõisa 7) välja ei rendita vaid müüakse?”
Aivi Heinleht: Eelmisel istungil osavallakogu avaldas arvamust, et kas müüa või rendile anda. Vallavalitsus otsustas, et see korter pannakse müüki.

Ja nüüd – “Teema oli arutlusel ka osavallakogus, et kas anda rendile või müüa maha. Osavallakogu otstas maha müüa,” nentis osavallavanem Aivi Heinleht.
Natuke rumal mulje jääb sellisest ametnikust.

asoo
5 aastat tagasi
Reply to  Tähelepanek

haugi mälu … ?