10

Aivar Oruste loobus riigikokku kandideerimisest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Aivar Oruste. Foto: Urmas Lauri
Nova osavallakogu esimees Aivar Oruste. Foto: Urmas Lauri

Isamaa Läänemaa piirkonna juhi Aivar Oruste asemel kandideerib riigikokku Saaremaa ettevõtja Tõnu Munk.

Orustel oleks see olnud esimene kord riigikogu valimistel kandideerida. Oruste loobus viimasel hetkel, mõnes Isamaa kodulehel avaldatud nimekirjas on ta veel sees. „See on isiklikel põhjustel tehtud otsus,” ütles Oruste. „Sügavalt isiklik, vähimatki erakonnasisest ebakõla ei tasu otsida.”

„Olin kahtleval seisukohal juba pikka aega, loobumisotsus oli jõulude ja uue aasta vahel valmis,” meenutas Oruste. „Elame-näeme, äkki nelja aasta pärast on olukord teine. Jõuab kunagi. Peab kasvama ja arenema.”


Vt ka: “Riigikogu valimiste kandidaatide esitamine jõudis lõpusirgele

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Valdo
Valdo

Lugupeetud kirujad, pole meie asi mehe otsust kritiseerida. Lugesin ja mõtlesin – hästi öeldud kasvada ja areneda. Mõnedel inimestel näivat kasvavat nina ja kriitika meel, et neid jagub siia lehele virisema. Armsad inimesed elage, nautige ja armastage ennast, siis tuleb ka teiste inimeste austus Teie vastu.
Päikest päeva!

mees maalt
mees maalt

Õige otsus, Nõval on tegemist küllalt. Ja ilkujatel on ütlemist kandideerimise ja kandideerimsest loobumise puhul.

huvitav
huvitav

kas seal mingi tegelik põhjus kah taga oli? nagu mõne luukere kapist väljatuleku oht või midagi muud taolist? külamoorid soovivad klatšida, tuleb ainest anda! kui ma poliitikast üldse midagi tean siis seda, et “isiklikel põhjustel” üldjuhul tähendab tegelikult midagi väääääääääga erinevat…

Kui vaid oskaks
Kui vaid oskaks

Siis teeks mõned teabenõuded mõningatesse instantsidesse. Kuskilt ikka midagi koorub. Alustada võiks, A&O äriprofiiliga tuttav olles, MTA-st. Aga miks mitte küsida ka registritest, kohtusüsteemist, politseist jms.

Usun
Usun

Kaugele ulatuv sotsihais ei tekitanud mingit takistust põhimõttelagedatele isamaalastele? Seega on “loobumise” põhjus midagi esialgu tundmatuks jääda soovivat.

Teadja
Teadja

Mis ilus jutt! Minevik nii must, et ei kannata kandideerida. See on töde.

Tõsi
Tõsi

Ega loetud häältega ei pääse riigikokku. Mehine otsus.

õige otsus
õige otsus

Milleks punnitada kui võimalused tegelikult puuduvad..

asoo
asoo

Kasvama ja arenema??? Misasja – harjutama veel rohkem sahkerdamist, tegema veel rohkem hämaraid tehinguid?

Villem
Villem

Võib ju loobuda kõigest kuhu nagunii asja pole.

wpDiscuz