Riigikogu valimiste kandidaatide esitamine jõudis lõpusirgele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

10. jaanuar. Valimisrteklaamid Haapsalus. Foto: Eduard Laur

Kõige rohkem valimisplakateid on veetorni ümbruses. Eduard Laur

Riigikogu valimiste Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnas on teada poolsada kandidaati, kuid selgus saabub neljapäeval, kui lõpeb nimekirjade esitamine.

Suurtel parlamendiparteidel on nimekirjad koos ning valimiskomisjonile üle antud, Vabaerakond teeb veel viimaseid silumisi. Elurikkuse erakond ja Eesti 200 peavad alles läbirääkimisi, keda oma ridadesse kandideerima saada, valimistele üritavad ka nemad minna täisnimekirjaga.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kaarel
5 aastat tagasi

Vabaerakond suutis tõestada, et pole E200-st parem ning ei vääri samuti pääsemist riigikokku. Mõni tund tagasi lisas Vabaerakonna juht Kaul Nurm Facebooki reklaami, mille sisuks oli: “Kui mõtled geiseksist vähem kui Varro Vooglaid, siis sobime hästi”. See näitab, et erakond on reaalsusest irdunud. Selle asemel, et tegeleda reaalsete probleemidega nagu rahvastiku negatiivne taastootmine või ravimite käibemaksu alandamine, hakatakse inimesi mõnitama. Kui antud reklaami valmistamisele, ülespanekule ja hilisemale põhjendamisele kulunud aeg panduks õigel ajal mõne eelnõu väljatöötamisele, siis oleks reaalselt midagi saavutatud. Praegu kulutatakse enda ja teiste aega. Ega sellisest jamast ei tasu välja tehagi. Kuid oluline on levitada infot taolise… Loe rohkem »