Lääne Elu paberleht teisipäeval, 11. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Asjatundjad peavad Matsalu kalapüügipiirangute lõdvendamist valeks

Keskkonnaminister otsustas suurendada Matsalu lahes landipüügilubade arvu 60lt 90le. Asjatundjad peavad otsust valeks. Matsalu küla elanik ja looduskaitsja Aleksei Lotman leiab aga, et ministeerium valis probleemile vale lahenduse – püsiasustusega kaitsealal ei saa reeglid elanikele ja külastajatele olla ühesugused.

Haapsalu tähistas suurejooneliselt haridusjuubelit

Raamatuesitluse, aktus-muusikali ja vilistlaspeoga tähistasid Haapsalus tegutsenud eestikeelsed gümnaasiumid laupäeval oma 100. sünnipäeva. Tervet päeva täitnud juubelipidustustused olid jagatud nii Wiedemanni kui ka Kuuse tänava koolimaja vahel –viimase saja aasta jooksul on Haapsalus gümnaasiumiharidust antudmõlemas.

Läänemaa sõprade liiga üldvõidu said Halukalurid

Reedel kuulutati välja Läänemaa sõprade liiga 2018. aasta võitjad. 19 spordialal konkureerinud 17 võistkonna arvestuses sai esimese koha võistkond Halukalurid Zëbrade ees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ekre troll sarvedega
5 aastat tagasi

Urmasel ja asi selga. Võtame aga laenu ja……

REIN
5 aastat tagasi

Kesikud tahavad minna kõige väetimate kallale. Eriti silmakirjalik kamp.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  REIN

Mitte ainult kesikud! Kogu see muidusööjate kamp Toompeal!