Matsalu filmifestival sai pärnakatelt kiita

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

MAFF sai ühisnädala raamesPärnumaa arenduskeskuse ja Pärnumaa omavalitsuste liidu kiituskirja. Foto: MAFFi FB
MAFF sai Ühisnädalal Pärnumaa arenduskeskuse ja Pärnumaa omavalitsuste liidu kiituskirja. Foto: MAFFi FB

Pärnumaa arenduskeskus ja Pärnumaa omavalitsuste liit andsid Matsalu filmifestivalile kiituskirja.

“Tänavu 19.–23. septembrini 2018 toimunud 16. rahvusvahelise Matsalu Loodusfilmide Festival laienes Pärnumaale. MAFF on kasvanud viis päeva kestvaks rahvusvaheliseks ürituseks ning on vaieldamatult üheks lahutamatuks osaks Eesti kinokultuuri- ja festivali skeenest,” kirjutatakse kiiruskirja saatekirjas.

“Haldusreformi tulemusena toimub filmifestival nüüd Pärnu maakonnas ning lisaks Lääneranna vallale esitleti filme ka Pärnus. MAFF propageerib looduslähedast ja säästvat elulaadi ning põlisrahvaste sügavalt loodusega seotud traditsioonide austamist. 2018. aastal toimunud 16. filmifestivali melule andis kindlasti oma osa Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks valminud dokumentaalfilmi “Tuulte tahutud maa” esilinastus. Tänaseks on MAFFist saanud Pärnu maakonda tutvustav suurüritus, mis lisaks filmitegijale on kogunud populaarsust ka fotograafide ja ehtekunstnikud seas, kelle näitused ja töötoa on avatud kogu festivali vältel. Koos jõuame rohkem!”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments