Galerii: Vanasadama jõuluturul on aukohal kohalike meistrite käsitöö

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vanasadama jõuluturg Rannarootsi muuseumis. Foto: Urmas Lauri
Vanasadama jõuluturg Rannarootsi muuseumis. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval toimub Rannarootsi muuseumiõuel Vanasadama jõuluturg.

Keskpäeval avanes Rannarootsi muuseumis Vanasadama jõuluturg. Pakutakse käsitööd, hoidiseid, koduleiba, mett.

Samas saab lasta Karel Rahul endast turuhinnaga joonistada karikatuuri või šarži või Tiina Leesikult näomaalingu.

Turul on aukohal kohalike meistrite käsitöö: sokid, kindad, sussid, sallid, mütsid, mänguasjad ja vaibad. Samuti leiab müügilettidelt puust päkapikke. Sarnased päkapikud on aastaid kaunistanud jõulude ajal Rannarootsi muuseumi.

On avatud kohvik ja jõuluköök. Jõuluköögist saab osta traditsioonilist jõulusööki.

Täna on muuseumisse tasuta sissepääs.
Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lydia
5 aastat tagasi

Aitäh, toreda jäädvustuse eest. Vanasadama jõuluturg on selleks korraks peetud. Täname ka kõiki armsaid turukauplejaid, kes te vapralt külmast üle olite ja aitasite luua ühiselt mõnusa ja koduse jõuluturu. Lohutusekses neile, täna Rannarootsi Muuseumisse ei jõudnud, siis ootame teid oma armsa muuseumipoe jõululetiga ikka T-L kl 10-16.