Anvar Samost: valus oli, kasu ei sündinud

Anvar Samost. Foto: erakogu

Riigikogu aruteluga tipnenud vastandumine ränderaamistiku najal süvendas lõhet Eesti poliitikas veelgi, mingit positiivset tulemust keegi ei saavutanud.

Kas see täiskuu lõpeb ükskord ära, küsis mu abikaasa neljapäeva õhtul. Meil on kodus kõik korras, ta pidas silmas esmaspäevasest haripunktist taanduvat, kuid siiski liiga intensiivset poliitilist õhustikku.

Ilmselt piisab paljudele veel nädalaid mõne Lossi platsil karjunud tegelase nägemisest või kuulmisest, et vastik emotsioon taas meelde tuleks. Ja miks õigupoolest kõike seda tehti? Kas oli mingi mõistetav eesmärk?

Kõige kibedama meelega peaksid neid küsimusi küsima sotsid, kuid pigem näib, et nad on vähemalt avalikult valinud panuste lisamise või hoidmise tee.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Kui rahva tahtega ei arvestata ja 27 aastat on erinevaid ühiskonna kihte omavahel tülli aetud,pidev venemaaga hirmutamine ja selle juures lääne ees arulage pugemine on meie poliitika.See ei ole jätkusuutlik.Täna meie majandus vaatamata välisfirmade röövimisele veel toimib aga 3-4 aasta pärast on finito ! Maailma tabava kriis lükkab meid jälle 10-15 aastat tagasi ja meilt raha röövinud pangad võtavad meilt ka viimase!
Valite EKRE või mingi teise partei siis tegelikkuses vahet pole – kui oleme oma riigi algusest peale rajanud petturite valedest kubiseva vundamendi peale ja niikaua kui me seda ei hakka tunnistama pole muutustel meie ühiskonnas kohta.