2

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 27. novembril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa meistrivõistlustel võidutses Lihula

Nädalavahetusel selgitati Läänemaa meistrid Kreeka-Rooma ja naistemaadluses, kõige rohkem meistritiitleid võitsid Lihula sportlased.

Läänemaa toidunädala juhatas sisse seitsmekäiguline õhtusöök

Laupäeva õhtul sai Läänemaa toidunädal Puises Nina talus avapaugu seitsmekäigulise õhtusöögiga. Juba enne pidulauda istumist pakuti Nina talu suupisteid – hapuleiba suitsuahvenaga, ürdikaraskit peedihummusega, herneküpsiseid ja tatraleiba külmsuitsuvimmaga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Joppenile
Joppenile

Ära külva EKRE moodi valet. Jälgides Eesti Loto majandusnäitajaid, on selle firma majandusnäitajad juba aastaid olnud head, nii et see sinu väide on täitsa jama. Juhatuse liikmega lõppes lihtsalt tähtajaline leping ära ja nagu Eestis ikka, see koht tuli täita võimukoalitsiooni alamaga. Pole ka kuulnud, et kohalik Ref oleks hävingus. Kui Sukles, kes pole kunagi Ref-i suures pildis olnud, astus välja, siis see pole küll mingi katastroof.

Joppen
Joppen

King Eesti Lotost + kohaliku Refi häving toovad poliitikasse…

wpDiscuz