0

Galerii: Sirje Kaasiku juubelikontsert Haapsalu toomkirikus

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Sirje Kaasiku juubelikontsert. Arvo Tarmula

 

Sirje Kaasiku juubelikontsert. Arvo Tarmula

Laupäeval tähistas Sirje Kaasik on juubelit piduliku autorikontsertiga Haapsalu toomkirikus.

Esinesid Haapsalu Püha Johannese koguduse toomkoor ja segakoor, naiskoor Kaasike ja Haapsalu muusikakooli kammerorkester ja solistid, Sirje Kaasiku õpilased ja kolleegid ning Uuemõisa Lasteaed-algkooli laululapsed.

Dirigendid olid Sirje Kaasik ja Lehari Kaustel, orelil Lia Salumäe.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz