Haapsalu vehklejad valmistuvad Tallinna Mõõgaks

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Vehklejad Nelli Differt (ees vasakul) ja Katrina Lehis ning Madli Palk (taga vasakul) ja Carmen-Lii Targamaa esmaspä'eval pärast treeningut. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu epeenaised on Tallinnas toimuvaks maailmakarikaetapiks valmistudes võitnud treeninglaagris peetud turniiridel kõiki oma vastaseid.

Alates eelmisest nädalast valmistuvad Haapsalu epeenaised Katrina Lehis, Nelli Differt, Kristina Kuusk ja Carmen-Lii Targamaa Tallinna Mõõga turniiriks Endel Nelise nimelises vehklemishallis, kus toimub treeninglaager. Nendega koos treenivad ka Julia Beljajeva, Kristina Kuusk, Erika Kirpu ja Irina Embrich, lisaks vehklejad Ungarist, Soomest, Lätist, Leedust, Singapurist, Küproselt, Israelist, Kreekast, Horvaatiast, ja Rootsist. Esindusliku rahvusvahelise treeninglaagri tõi Haapsallu treener Helen Nelis-Naukas, eesmärgiks meie naisvehklejad maailmakarika etapiks parimasse võimalikku vormi ajada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments