Omniva piirkonnajuht keeldub olukorda selgitamast

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Omniva
Foto: Omniva

Omniva jaevõrgu Lõuna piirkonna juht Annely Noobel keeldus Lääne Elule postipunktide sulgemise asjus intervjuud andmast ja küsimustele vastamast. Tema asemel suhtleb meediaga Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv.

Neljapeva, 18. oktoobri Lääne Elu kirjutas Omniva kavast sulgeda juba novembris Lääne-Nigula vallas viis postiasutust – üks postkontor ja neli postipunkti. Sulgemiskava käis Lääne-Nigula vallas läinud nädalal tutvustamas Noobel. Teisipäeval, 16. oktoobril saatis Lääne Elu Noobelile küsimused, millele vastas Omniva pressiesindaja Mattias Kaiv.

Kui Lääne Elu neljapäeval, 18. oktoobril palus Noobelilt postiasutuste sulgemise kohta intervjuud, siis Noobel keeldus selgesõnaliselt.

„Intervjuud ma ei anna. Küsimustele ma vastan. Saatke küsimused meilile,” ütles Noobel.

Küsimusele, miks Noobel ei vastanud 16. oktoobril talle saadetud küsimustele, vastas Noobel, et tema eest vastabki küsimustele Kaiv.

Täna hommikul teatas Kaiv Lääne Elule, et intervjuu oleks võimalik, kuid alles siis, kui postiasutused on suletud.

„Teen ettepaneku viia intervjuu läbi siis, kui otsused piirkonna postivõrgu osas on juba selged,” ütles Kaiv.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
postikukk
5 aastat tagasi

Ktkuvalt kohustused Eesti riigi (OMNIVA on EESTI Post pärast nimevahetust), siis on tal jätkuvhi olla suurem, kui 1,5alt kohustused Eesti riigi (Rahva) ees. Pangu parem suu kinni, tehku tööd ja ülemuste palk ei tohi olla suurem, kui kordne postiljoni keskmine palk!