1

Politseimaraton: Haapsalus olid lehmad sõiduteel

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna hommikul teatati Haapsalu politseile, et kella 7st hommikul on lehmad sõiduteel.

Haapsalu politseijaoskonna patrullteenistuse vanema Meelis Laurmanni sõnul lehmad lehmad päris sõiduteele ei jõudnud, vaid olid Uuemõisas uksetehase teeotsast veidi Tallinna poole teepiirde taga. „Karjamaal oli trimmerdaja, keda loomad kartma hakkasid,” ütles Laurmann. Ta lisas, et kui politsei kohale jõudis, olid loomad juba lahkunud.

Täna on politseimaraton, kus politsei- ja piirivalveamet postitab üle Eesti toimunud politsei väljakutsed oma Facebooki lehel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Karjak
Karjak

Haapsalu “linn” on nii suur, et selle teedel võib kohtuda lausa karuga, rääkimata väiksematest pudulojustest.

wpDiscuz