Haapsalu põhikool kutsus suitsetajale politsei

Lääne Elu ajakirjanikud ei pidanud eile Haapsalu põhikooli juures kaua ootama, et kaks alaealist suitsetajat fotole püüda. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu põhikooli hoolekogu koosolekul tõstatas üks lapsevanem suitsetamise teema, sest lapsed suitsetavad palju ning sel aastal on üks noormees põhikooli WCs sellega vahele jäänud.

Haapsalu põhikooli direktori Anne Mahoni kinnitas, et sel sügisel tabati kooli WCs suitsetanud 13aastane noormees. „Ta on meie koolis uus õpilane, kes katsetas piire,” rääkis Mahoni. Kool kutsus juhtunut lahendama politsei. Kuna noormees oli alles 13aastane, siis karistada teda ei saanud, politseinikud vestlesid temaga.

Mahoni lisas, et koolimajas suitsetamise juhtumeid pole viimastel aastatel olnud, küll tunnistas ta, et õpilaste suitsetamine on probleem.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Üks küsimus ainult...
5 aastat tagasi

Kas tõesti on uskumatu toomas nii sinisilmne ja arvab, et selle 13 aastase jõmpsika jaoks on politseinik keegi… tal kahjuks teada väga hästi, et on karistamatu 😁!

Kodanik
5 aastat tagasi

Kultuurimaja wc käib keegi joomas. Üks õllepurk vedeles naiste vetsus.

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Oleme jõudnud kosmilisse ajajärku kus õpetaja on koolis ei keegi,kus lapsevanem on nii kodus kui koolis ei keegi ja kõikide asjadega peab tegelema politsei.
Viis kuuskümmend aastat tagasi oleks see olnud lapsevanemaid ja õpetajaid halvustav anekdoot !
Milleks meile üldse kõrgharidusega õpetajad,koolitame parem rohkem politseinikke ja kogu kasvatusprotsess on kogu aeg kontrolli all !
Seega jõudu Teile edasistes vestlemistes !