ERR: Läänemaa elanikud kardavad postipunktide sulgemist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti Post ehk Omniva on sulgenud viimase kolme aasta jooksul 80 postkontorit, kuid avanud samal ajal 42 uut postipunkti ja selle aasta lõpuks ka 150 uut pakiautomaati. Läänemaal kardetakse aga, et mitut hiljuti loodud postipunkti ootab sulgemine ja pakiautomaadid ei kompenseeri maapiirkondades postiasutusi, vahendas ERRi uudisteportaal.

Eesti Post põhjendab ümberkorraldusi muutuvate tarbimisharjumustega, sest üha enam tehinguid on seotud pakkidega saatmisega, vahendas “Aktuaalne kaamera”.

Väikese Rõude rahva seas tekitab Rõude ja Martna postipunktide võimalik kadumine hirmu. Lähim postiasutus jääks siis paarikümne kilomeetri kaugusele, naabervallas asuvasse Lihulasse.

“Põhilised tegevused, mida nad kasutavad meil, on arvete maksmised, kauba ost, ajalehe tellimised ja pakkide kättesaamine, mis on tegelikult väga-väga oluline inimeste jaoks,” ütles Rõude külamaja perenaine ja postipunkti töötaja Janet Peet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõngel
5 aastat tagasi

Suure hooga maale elama,mida siin jahutakse et maal on hea elada ja tulge maale elama,kui isegi pole kommunikatsioone.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Kartma peaksid üks sort poliitikuid, kes enne valimisi kavatsevad postipunktid maalt ära kolida.