0

Koolijalgpallimeistriks tuli ühisgümnaasiumi 11. klass

Koolijalgpallimeistriks tuli LÜGi 11. klass: esireas vasakult Keven Kirs, Sven Makienko, Mario Konks tagareas vasakult Sten Põld, Marten Valk, Erik Mihkel Pukk, Andremar Lembergs ja Siim Luiga. Foto: Mati Seppi
Koolijalgpallimeistriks tuli LÜGi 11. klass: esireas vasakult Keven Kirs, Sven Makienko, Mario Konks
tagareas vasakult Sten Põld, Marten Valk, Erik Mihkel Pukk, Andremar Lembergs ja Siim Luiga. Foto: Mati Seppi

Läänemaa koolispordi liit korraldas Haapsalu staadionil 10.-12.klasside meistrivõistlused poiste jalgpallis.

Osalenud viis võistkonda mängisid turniirisüsteemis.

Võitjaks tuli Läänemaa ühisgümnaasiumi 11. klassi (õpetaja Aavo Tomingas) esindus, kes võitis kõiki oma vastaseid. Teisele kohale tuli ühisgümnaasiumi 12. klassi esindus ja kolmandaks Haapsalu kutsehariduskeskus (õpetaja Mehis Ehanurm).

Võitnud meeskonna eest mängisid: Marten Valk, Sten Põld, Andremar Lembergs, Erik Mihkel Pukk, Mario Konks, Siim Luiga, Keven Kirs, Sven Makienko.

Mati Seppi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz