Sauna Cup: naiste 20+ kuld ja hõbe viidi Peterburi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 35
Tehnolink ja North Legion selgitasid N 20+ finaalis, kellele kuld, kellele hõbe. Põhjaleegion (sinises) võitis seekord võimsalt. Foto: Urmas Lauri

Peterburi naised sõidavad koju kullakoorma ja hõbedahunnikuga, see oli juba enne selgem kui Tehnolink (rtohelises) ja North Legion N 20+ finaalmängus platsile läksid.

Juba enne, kui mäng algas, võis siniste võitu ennustada, sest minuti kestnud vabavisketulistamise võitsid just nemad tulemusega 12:7. Mäng lõppeski Põhjaleegioni üleolekuga. Kuldmedalid ja võidukarikas seega Nort Legioni naistele.

Võistlusi kommenteerinud Aivo Paljasmaa uuris mõlemalt võistkonnalt, kas Peterburi naisi võib ka tuleval aastal Sauna Cupil võistlemas näha. Lubasid kohal olla.

North Staril oli omapärane trofeepildivoor, mida nad piltnikule paar korda läbi mängisid, et efektsemat kaadrit juubeldajaist saada.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Endel
5 aastat tagasi

Tundub, et hr. Lauri jaoks oligi see kogu Sauna Cup.
Täielik lugupidamatus teiste võistkondade vastu. Häbi !