Helle-Moonika Helme on valimistel EKRE esinumber Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Moonika Helme. Foto: Arvo Tarmula
Helle-Moonika Helme ja tema abikaasa Mart Helme Suure-Lähtru mõisas. Foto: Arvo Tarmula

Tuleva aasta märtsis riigikogu valimistel on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esinumber Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnas Helle-Moonika Helme, teine on valimisnimekirjas Saaremaa vallavolikogu liige Mart Saarso.

Saaremaa vallavolikogu ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) liikmele Mart Saarsole tehti ettepanek kandideerida, kirjutab Meie Maa.

“Ettepaneku tegid EKRE Läänemaa ja Saaremaa ringkondade juhatused,” ütles Saarso Meie Maale.

Pühapäeval kell 12 toimub Virtsu koolis EKRE kahe ringkonna – Läänemaa, kuhu alla käib ka Hiiumaa, ja Saaremaa – ühendatud üldkoosolek, kus kinnitatakse valimiste nimekiri. “Kuni koosolek ei ole seda nimekirja kinnitanud, võime rääkida võib-olla asjast,” toonitas Saarso.

Esinumbrina on projektis välja käidud EKRE esimehe Mart Helme abikaasa Helle-Moonika Helme.

“Märgid näitavad, et valimisvõitlus tuleb vist kõigi aegade karmim ja vahendeid valimata. Mõne jaoks on see võibolla ellujäämise küsimus,” viitas Saarso tuleva aasta märtsis toimuvatele riigikogu valimistele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
5 aastat tagasi

Aru ma ei saa, miks alkoaktsiis niipalju kirgi kütab? Rohkem muret tekitab ju see, et bensiin ja diiseli hind aina tõuseb. Iga mõtlev inimene saab ju aru milline tagajärg sellele on? Juba praegu on Eesti kiireima hindade kasvuga riik Euroopas. Minul isiklikult on kahju paljulastelisest peredest, kelle kulutused toidule jms. tõusevad märkimisväärselt.
Kaunist sügist Teile.

jaanus
5 aastat tagasi

Vabadussõjalaste poliitilise järglasena on EKRE hetkel selgelt natsionaalsotsialismile orienteeritud, kuigi seda varjatakse hoolikalt ja mitte sellepärast,et natsionaalsoitsialism neile ei meeldiks, vaid sellepärast et see sai kunaginii suure kaotuse osaliseks.

Ahto
5 aastat tagasi

Mina ka väga loodan,et Läänemaa inimesed ei hakka ennast ja teisi alandama ,selle valimisvõitluse käigus. Sama loodan ka kohaliku ajakirjanduse poolt.

Mart
5 aastat tagasi
Reply to  Ahto

Nii Läänema kuika Saare- ja Hiiumaa rahvast on juba alandatud perekond Helme mängudega.

Tegelikult
5 aastat tagasi

Ei olegi valida kedagi peale ekre, teised on ju ennast täis teinud.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Läänemaal on küll kuidagi imelikult viisakaks jäänud see valimisvõitlus siiamaani. Ehk hoitakse sama joont lõpuni.

Tont
5 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Kuna keskile pole siiani mòistus koju tulnud ja maksud sòidavad Làtti, pole erlisi valikuid peale Ekre. ☺ Sommid on aastakùmneid seni Eestis odava viina ( ja muude -kaupade teenuste ) jàrgi kàinud. Nùùd kàivad koos eestlastega Làtis. Miks ma peaks napakaid poliitikuid valima ??🐷

Mart
5 aastat tagasi
Reply to  Tont

Ei ole muud valikut peale Helle-Moonika?