10

Galerii: Haapsalus oodati taas rongi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rongi ootajaile oli avatud ka jaamapuhvet. Foto: Arvo Tarmula

Juba üheksandat korda kogunes rahvas 22. septembril Haapsalu raudteejaama rongi ootama, sest 23 aastat tagasi väljus siit viimane reisirong.

„Apteekrid tõid Voosi kurgust merevett, filtreerisid ära, lisasid sinna vadakut ja maitsestasid. Me proovime ka,” ütles ürituse eestvedaja Aita Mölder.

Et ootamine mööduks lõbusamalt, esines ansambel Klots.

21. septembril 1995 lõppes teede- ja sideministri Kalev Kuke eestvedamisel regulaarne reisirongiliiklus Riisipere – Haapsalu liinil.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rongiootaja
Rongiootaja

usun, et kui oleks raudtee, siis praegused Haapsalu-Tallinna vahel sõitvad autod vahetaksid oma transpordi rongi vastu. Bussid on pooltühjad sellepärast, et nendega ei ole mugav sõita ja ohtlik on ka (arvestades viiamse aja pressijutte). Ka mina jätsin laupäeval Tallinna minemata bussiga, sest ei taha nendes kihutavates bussides sõita.

seikleja Haapsalus
seikleja Haapsalus

siit kohe mõte, nüüd võiks Haapsalus ka bussi ootamise üritust hakata korraldama!

Pets
Pets

Ja kohal ka Taal. Ta vist ikka ootab raha, mitte rongi?

komissar tarmu
komissar tarmu

Taal polegi riigileivale pandud , eks oodake siis muidugi kenasti seal koos , kutsuge sulev ka kampa ikka .

113
113

on seda jama vaja ,jubedad rahvamassid tulid kohale….

plaani võtta
plaani võtta

Piltidelt näib, jah, et rahvast oli murdu. Nelja aasta pärast uuesti, valimiste ette.

kas
kas

tõesti keegi usub ka tegelikult, et Haapsalusse, kus pole enam rahvast ja päevas väljub Tallinnasse muljetavaldavalt busse tuleb raudtee- see on küll naerukoht, sest sellist rahalaeva ei paista riigil olevat

Tont
Tont

Eestlaste hulgas on kahjuks liig palju neid, kes teiste raha eest ehitaks kasvõi metroo Hiiumaale. Kuna kaubavedu pole ja ei tule,siis kes selle pulli kinni maksab ?? Iga tund sõidab Haapsalust Tallinna ja tagasi pooltühi suur ja mugav buss. Ja nüüd veel lisaks rong ? Mõistus tule koju ! Tehke oma as ja majandage oma raha eest.

mõtleja
mõtleja

Tondi jutt jumala õige-sõidan ka iganädal ja bussid pooltühjad. Olen sõitu alustanud ka n.t.sellises bussis väljumisega 12.15 teisipäevasel päeval kus peale tuli alla 10 ne reisija,aga LUX is on 56istekohta. Öelge ometigi milleks veel rongi vaja ( kas selleks ,et pooled neist 10nest bussireisijast rongi kasutaks)

memm
memm

Tahate rongiga sõita, näe PEETRIKE veel liigub kuni ilma on-istuge tõlda ja läheb sõiduks-RONGISÕIDUKS.Head reisi

wpDiscuz