Jaanus Ratas loobus Kullamaa osavallakogu aseesimehe kohast

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Ratas. Foto: Urmas Lauri
Jaanus Ratas. Foto: Urmas Lauri

Kullamaa osavallakogu otsustas oma teisipäevasel koosolekul lükata edasi kogule uue aseesimehe valimine, sest lähiajal peavad kõik Lääne-Nigula valla osavallakogud nii esimehe kui ka aseesimehe uuesti valima. Seni jätkab Kullamaa osavallakogu ilma kogu aseesimeheta, sest Jaanus Ratas loobus sellest kohast.

“Lihtsalt Jaanus Ratas loobus ja seega ei ole hetkel meil aseesimeest,” ütles Kullamaa osavallakogu esimees Tenno Laanemets.

“Kui ma nõustusin [30. novembril 2017] aseesimeheks kandideerima, siis leppisime osavallakogus kokku, et tegutseme ühtse meeskonnana,”nentis Ratas. “Aga kokkuleppest ei peetud kinni. Ja ma ei saa vastutada seltskonna eest, kes ei taha koostööd minuga teha.“

Teisipäeval Kullamaal uue aseesimehe valimisteni siiski ei jõutud. “Me otsustasime, et hetkel ei tee, kuna osavallkogu töö ei ole häiritud,” nentis Laanemets. Nii Kullamaal kui ka ka teistes Lääne-Nigula osavaldades tuleb osavallakogu juhtide valimine lähiajal uuesti läbi viia.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vello
5 aastat tagasi

miks reform kardab Danske panga asju uurida?Olen pikalt olnud reformi valija aga nüüd on kõik.

ärbi
5 aastat tagasi
Reply to  Vello

karilaid, ära ärple

Valija
5 aastat tagasi

Kes neid üldse valis, kui ei osale volikogu töös. Mõtetud mehed!

Ussifänn
5 aastat tagasi
Reply to  Valija

No täpselt Ratas, valitud said aga tööd ei taha teha

Jah
5 aastat tagasi
Reply to  Ussifänn

Oled ilmselt väsinud, mine magama

to Ussifänn
5 aastat tagasi
Reply to  Ussifänn

Loe veidi artiklit ka, põhjus on ju selles, et Mikk, Suur & Co on leidnud, et tore on alustada kõike taas nullist pärast ühte aastat. Kui keegi veel ei tea siis seadused L-N vallas ei kehti, edasi seltsimehed!

Täpselt
5 aastat tagasi
Reply to  to Ussifänn

Ja seda kõike selleks, et ikka oma meele järgi mehitada kõik osavallakogud, eelkõige Nõva, mis on pinnuks silmis. Kõiksugustel skeemidel ei näigi lõppu tulevat, peaga läbi seina ja sülitades seadustele.

Jälle
5 aastat tagasi

Laanemets on nagu Nõvalt Kallas? Mingid Miku nupuvabad nupukesed lihtsalt

L- Nigulast
5 aastat tagasi

Laanemets ise on skeemitamistega saanud osavallakogusse ja Lääne- Nigula volikogusse. Keegi (siiani Kelder ja Aasma) on peatanud oma osalemise volikogu töös, et Laanemets saaks olla volikogus ja osavallakogus. Suurte meeste väikesed skeemid. Kõige selle taga on võimuahne Pärnpuu, äkki kukub väike pirukas ka temale.

Liisu
5 aastat tagasi
Reply to  L- Nigulast

Mehed, kes teisele auku kaevab, see ise sisse
kukub.

Lilleke
5 aastat tagasi
Reply to  L- Nigulast

Kui sina, Lääne-Nigula vallast tulev kommentaator midagi ei tea, siis targem oleks oma suu koomal hoida. 😉 Puhas kadedus!

To Lilleke
5 aastat tagasi
Reply to  Lilleke

Loe volikogu protokolle ja valimiskomisjoni protokolle, saad ka aru mis toimub. Tühja pole mõtet plärtsuda!