12

Jaanus Ratas loobus Kullamaa osavallakogu aseesimehe kohast

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Ratas. Foto: Urmas Lauri
Jaanus Ratas. Foto: Urmas Lauri

Kullamaa osavallakogu otsustas oma teisipäevasel koosolekul lükata edasi kogule uue aseesimehe valimine, sest lähiajal peavad kõik Lääne-Nigula valla osavallakogud nii esimehe kui ka aseesimehe uuesti valima. Seni jätkab Kullamaa osavallakogu ilma kogu aseesimeheta, sest Jaanus Ratas loobus sellest kohast.

“Lihtsalt Jaanus Ratas loobus ja seega ei ole hetkel meil aseesimeest,” ütles Kullamaa osavallakogu esimees Tenno Laanemets.

“Kui ma nõustusin [30. novembril 2017] aseesimeheks kandideerima, siis leppisime osavallakogus kokku, et tegutseme ühtse meeskonnana,”nentis Ratas. “Aga kokkuleppest ei peetud kinni. Ja ma ei saa vastutada seltskonna eest, kes ei taha koostööd minuga teha.“

Teisipäeval Kullamaal uue aseesimehe valimisteni siiski ei jõutud. “Me otsustasime, et hetkel ei tee, kuna osavallkogu töö ei ole häiritud,” nentis Laanemets. Nii Kullamaal kui ka ka teistes Lääne-Nigula osavaldades tuleb osavallakogu juhtide valimine lähiajal uuesti läbi viia.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vello
Vello

miks reform kardab Danske panga asju uurida?Olen pikalt olnud reformi valija aga nüüd on kõik.

ärbi
ärbi

karilaid, ära ärple

Valija
Valija

Kes neid üldse valis, kui ei osale volikogu töös. Mõtetud mehed!

Ussifänn
Ussifänn

No täpselt Ratas, valitud said aga tööd ei taha teha

to Ussifänn
to Ussifänn

Loe veidi artiklit ka, põhjus on ju selles, et Mikk, Suur & Co on leidnud, et tore on alustada kõike taas nullist pärast ühte aastat. Kui keegi veel ei tea siis seadused L-N vallas ei kehti, edasi seltsimehed!

Täpselt
Täpselt

Ja seda kõike selleks, et ikka oma meele järgi mehitada kõik osavallakogud, eelkõige Nõva, mis on pinnuks silmis. Kõiksugustel skeemidel ei näigi lõppu tulevat, peaga läbi seina ja sülitades seadustele.

Jah
Jah

Oled ilmselt väsinud, mine magama

Jälle
Jälle

Laanemets on nagu Nõvalt Kallas? Mingid Miku nupuvabad nupukesed lihtsalt

L- Nigulast
L- Nigulast

Laanemets ise on skeemitamistega saanud osavallakogusse ja Lääne- Nigula volikogusse. Keegi (siiani Kelder ja Aasma) on peatanud oma osalemise volikogu töös, et Laanemets saaks olla volikogus ja osavallakogus. Suurte meeste väikesed skeemid. Kõige selle taga on võimuahne Pärnpuu, äkki kukub väike pirukas ka temale.

Lilleke
Lilleke

Kui sina, Lääne-Nigula vallast tulev kommentaator midagi ei tea, siis targem oleks oma suu koomal hoida. 😉 Puhas kadedus!

To Lilleke
To Lilleke

Loe volikogu protokolle ja valimiskomisjoni protokolle, saad ka aru mis toimub. Tühja pole mõtet plärtsuda!

Liisu
Liisu

Mehed, kes teisele auku kaevab, see ise sisse
kukub.

wpDiscuz