Riigifirma unistab elektrilaevadest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel juhib firmat, mis käitab nelja uut suurt parvlaeva Hiiumaa ja Saaremaa liinidel. Pildil on ta 2018. aasta augusti lõpus Leigril Rohuküla sadamas. Foto: Arvo Tarmula

TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel juhib firmat, mis käitab nelja uut suurt parvlaeva Hiiumaa ja Saaremaa liinidel. Pildil on ta Leigril Rohuküla sadamas. Arvo Tarmula

Riigi parvlaevafirma juht Jaak Kaabel ütles, et lähiaastail võiks uued Saare- ja Hiiumaa liinide laevad ümber ehitada, et kasutada koos nii elektrit kui ka diiselkütust.

TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel, te olete nüüd olnud ligi aasta ettevõtte juht. Milline on olnud kõige hirmsam päev selles ametis?

Põnevaid päevi on olnud. Märts oli keeruline Rukki kanali pärast. Iga päev oli erinev olukord ja tuli teha otsuseid, mida varem ei olnud tehtud. Pidi olema loov. Päevad olid pikad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tiit
5 aastat tagasi

See on üks õige mees!