Enamik Läänemaa koole alustab 1. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto arhiiv

Suurem osa Läänemaa koole alustab uut õppeaastat laupäeval, 1. septembril, neljas koolis on avaaktus lükatud järgmistele päevadele.

Pühapäeval, 2. septembril alustab kooliaastat Noarootsi kool ning esmaspäeval, 3. septembril on kooliaasta avaaktused Palivere ja Nõva koolis ning Lihula gümnaasiumis.

Haapsalus järgneb koolide aktustele ühine kontsert. Keskpäeval oodatakse kõiki õpilasi kultuurikeskuse ette, kus Haapsalu linnapea Urmas Sukles, õpetajate esindaja ja õpilaste esindaja kirjutavad alla koolirahule. Haapsalu linnavalitsuse haridusnõunik Mari-Epp Täht ei osanud eile veel õpilaste ja õpetaja esindaja nime öelda, sest neid koolides alles otsustatakse. „Õpilaste esindaja tuleb Haapsalu põhikoolist, mis on suurim kool Haapsalu linnas, ja õpetajate esindaja Ridala põhikoolist, mis on linna kõige kaugem kool,” ütles ta.

Pärast koolirahu allakirjutamist esineb lauljatar Liis Lemsalu. Koolirahu kuulutatakse Haapsalus ühiselt välja 2012. aastast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments