Kanepi pääses Cincinnatis eelringist põhiturniirile

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi. Foto Eesti tennise liit

Kaia Kanepi (WTA 48) alistas Cincinnatis Kasahstani tennisisti Zarina Diyase (WTA 63.) 6:3, 6:3 ja kindlustas koha põhiturniirile.

Kanepi kohtus 24aastase kasahhiga ka aprillis Stuttgarti turniiri kvalifikatsiooni finaalis, kuid kaotas 4:6, 6:4, 4:6. Eile sai haapsallane magusa revanši. Kohtumine kestis tund ja 16 minutit. Kanepi lõi mängus neli ja Diyas kaks serviässa, topeltvigu kogunes vastavalt viis ja kolm. Mängus oli ohtralt murdepalle. Kanepi realiseeris 16st murdepallist viis ja Diyas viiest kaks.

Kvalifikatsiooni esimeses ringis sai Kanepi jagu 28aastasest sakslannast Sabine Lisickist (WTA 230) 4:6, 6:4, 6:3.

Põhiturniiri avaringis mängib Kanepi maailma 120. reketi Varvara Leptšenkoga teisipäeval.

Anett Kontaveit (WTA 30) pääses Cincinnati 2,8 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniirile otse põhitabelisse ja alustab täna, kui avaringis peab kohtumise 32aastase tšehhitari Barbora Strycovaga (WTA 21). Naised on varem kohtunud kaks aastat tagasi Wimbledonis ja siis jäi avaringis peale tšehhitar 4:6, 6:4, 6:4.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments