Sihtasutus Läänemaa võtab tööle arendusjuhi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

LEAKi tegevjuht Anu Kikas. Foto: Arvo Tarmula
SA Läänemaa juhataja Anu Kikase sõnul on tulevase arendusjuhi ülesanne maakonna arengustrateegia loomine. Arvo Tarmula foto

Sihtasutuse Läänemaa arendusjuhi kohale kandideeris 20 inimest. Sihtasutuse juhataja Anu Kikas ütles Lääne Elule, et arendusjuhiga sõlmitakse leping tuleval nädalal. Arendusjuht asub tööle 10. septembrist. Enne lepingu sõlmimist Kikas juhi nime ei soovinud avaldada.

Väljavalitu on kohalik. „Sõitis iga päev Tallinna vahet tööle ja koju,” ütles Kikas. 20 kandideerinu seas oli läänlasi Kikase sõnul üllatavalt vähe – suurem osa oli Tallinnast. „Valiku üks põhjusi oligi kohalike olude tundmine,” ütles Kikas.

Arendusjuhi kohta sihtasutuses enne ei olnud. „Lõime selle, kui panime paika asutuse struktuuri,” ütles Kikas. Arendusjuhi esimene ülesanne on maakonna arengustrateegia loomine. Arendusjuhi palk on Kikase sõnul üle Eesti keskmise.

Sihtasutus Läänemaa võttis pärast maavalitsuste kadumist üle osa selle ülesandeid. Samuti nõustab sihtasutus ettevõtjaid, kohalikke omavalitsusi ja mittetulundusühinguid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments