Vormsi rattamaratoni võitis Silver Schultz

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Vormsi rattamaratoni põhisõidule startis 121 inimest. Foto Kadi Saviir

Kuumal laupäeval sõideti jalgrattasarja Marimetsa Kapp Vormsi VII rattamaraton. Sarja neljandast osavõistlusest võttis osa 271 ratturit.

Vormsi saare jaoks uskumatult pikal 47,5 km pikkusel põhisõidul osales 121 ratturit. Lühemal 25,5 km pikkusel distantsil aga 101 ratturit. Lisaks sõitis lastesõitudel 49 väikest rattasõpra.

Põhisõidu pika distantsi võitis Silver Schultz AT Spordist ajaga 1:31.52 ta ja liigub kindlalt sarja üldvõidu poole. Ligi seitse minutit hiljem lõpetas Markus Vähi ajaga 1:38.30 Redbike Teamist teisena ja Üllar Petrovitš ajaga 1:28.31 jalgrattaklubist Paralepa kolmandana.

Parim naine põhisõidu pikal distantsil oli Maris Lillep Redbike’ist ajaga 1:48.17. Teise koha sõitis välja Kädi Raadla Paralepa jalgrattaklubist ning kolmanda Merike Meriküla Team Sutlemast.

Põhisõidu lühemal distantsil sõitis pikalt eest ära ning võitis Matvei Tarassov Nõmme rattaklubist ajaga 58.16, teisena lõpetas Markus Välja samuti Nõmme Rattaklubist ja kolmas Kristofer Säälik CFC-st. Parim naine lühemal distantsil oli Darola Kruusik MyBody.ee-st ajaga 1:02.49.

Lastesõidu 2 km distantsil oli poistest parim Markus Aleksander Saar Kuusalu rattaklubist ajaga 4.55. Teise koha saavutas Oskar Robert Tagel Nõmme rattaklubist ja kolmanda Kevin Matteus Kullamaa spordiklubist. Parima tüdrukuna sellel distantsil finišeeris Pauliine Pesor KoMo rattaklubist ajaga 5.54. Järgnesid Eliandra Luiga ja Liisa Kriis AT Spordist.

Lastesõidu lühemal  distantsil võidutsesid tüdrukud eesotsas Kertu Mitiga JSK Ravest, teisena lõpetas Melissa Kivi Ac Racingust ja kolmandana Katriin Nelis. Poistest oli parim Maikel Magnus Välja ajaga 03:03, temale järgnesid Raian Püve klubist Kord Kuus ja Kevin Kertsman Spordipartnerist.

Parima naiskonna auhinna võitis Redbike Naised ja parim võistkond oli tuli Hawaii Express Kuressaare.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments