Eesti Loto uueks juhiks sai Kranichi asemel Roosipuu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Heiki Kranich ja Kaja Kallas novembris 2014 Kalle Muuli raamatu “Vabariigi sünnimärgid” esitlusel. Foto: Peeter Langovits
Täna kogunenud Eesti Loto nõukogu otsustas, et alates novembrist juhib riigi äriühingut Riina Roosipuu, vahendas ERRi uudisteportaal.

Roosipuu võtab koha üle Heiki Kranichilt, kelle ametiaeg lõpeb 31. oktoobril. Kranich juhib Eesti Lotot alates 2009. aastast.

Roosipuu oli aastatel 2010-2017 sihtasutuse Tallinna Teletorn juhataja, kus tema juhtimisel korraldati teletorni renoveerimistööd, kujundati uus sisuline ja turunduskontseptsioon ja arendati torn mitmekülgseks turismikeskuseks.

Varem töötas Roosipuu 11 aastat IBM Eestis müügijuhi ja hiljem tegevjuhi kohusetäitjana.

Heiki Kranichi juhtimisel on Eesti Loto käive üheksa aastaga enam kui kahekordistunud ning eelmisel aastal ületas puhaskasum 10 miljoni euro piiri.

Kranichi enda sõnul pole see olnud mitte tema, vaid suurepärase meeskonna teene, kes on teinud oma tööd pühendunult, loovalt ja vastutustundlikult.

Konkurss Eesti Loto juhi kohale kuulutati välja juba tänavu veebruaris, millele laekus 25 avaldust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments